zaterdag 3 augustus 2013

Full moon party Thailand

OEen heel groot ding in Thailand is de full moon party. Dus eigenlijk moet je als je naar Thailand gaat, ook een beetje de sfeer proeven bij dit feest. Alleen de voorpret al is super leuk. Wij zijn 'S middags naar de winkeltjes in Thongsala geweest. Daar hebben we een shirtje gekocht voor het feest en uiteraard mocht de neon gekleurde verf ook niet ontbreken. In het hotel hebben we ons onder het genot van een drankje klaar gemaakt voor het feest en zijn we met de verf aan de slag gegaan.

Rond een uur of 22.00 zijn we richting het feest gegaan op Haad Rin beach. Drank wordt geleverd in kleine emmertjes, dus je hebt direct genoeg voor de hele avond.


Je kon kiezen uit verschillende soorten drank, met allemaal verschillende combinaties aan frisdrank. Wij zijn begonnen met Vodka gemixt met cola en energiedrank. Erg lekker vond ik het niet. Het smaakt heel anders dan zo'n soortgelijk mixdrankje in Nederland.


Dit was aan het begin van de avond. Het was erg gezellig. We kwamen nog allemaal mensen tegen die we eerder, in het noorden van Thailand, al hadden ontmoet. Naast neon verf op het gezicht hadden we dit ook nog op onze benen.


Ik denk dat wij voor Thaise begrippen wat vroeg op het feest waren. Rond een uur of 12 werden de letters van full moon party haadrin kohphangan ontstoken en begon het feest echt. Dit was het moment dat het ook echt druk begon te worden.


We hebben die avond echt een super leuke avond/nacht gehad en hadden het feest niet willen missen. Het schijnt dat de pre-fullmoon party's nog veel leuker zijn. Helaas konden wij daar niet heen omdat we pas de dag van de fullmoon party op het eiland aan kwamen. De fullmoon party is zeker aan te raden als je naar Thailand gaat en van plan bent naar het zuiden te gaan voor de eilanden!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten