maandag 15 april 2013

Beyoncé for H&M

Wie zou er nou niet, net zo mooi als Beyoncé uit willen zien? En net zulke mooie kleding dragen als zij ook doet? H&M maakt dit mogelijk. Beyoncé wordt namelijk het nieuwe gezicht van de zomercampagne van H&M. Naar eigen zeggen van H&M is de kleding uit de collectie geïnspireerd op Beyoncé haar eigen kledingstijl. Naast een fotocampagne komt er ook een tv-commercial met Beyoncé.
 
De foto's voor de campagne zijn in Nassau op de Bahama's gemaakt. Voor het extra zomerse gevoel. De foto's zijn genomen door de fotograven Inez van Lamsweerde en Vinoodh Matadin. De tv-commercial is opgenomen als een muziek-video. Dit onder regie van Jonas Akerlund. Het complete filmpje zal online te zien zijn en op tv komen alleen de verkorte versies.
 
Beyoncé heeft zelf meegeholpen aan de collectie met onder andere strandjurkjes en bikini's. De kleding zou vanaf begin mei verkrijgbaar zijn. Ik ben in elk geval heel erg benieuwd naar de collectie. Ergens denk ik dat deze, net zoals haar concert, snel uitverkocht zal zijn.
 
Bron: hm.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten